Klanttevredenheid

Op deze pagina hebben wij de beoordelingen en reviews van onze klanten verzameld. Deze zijn onafhankelijk door onze klanten geschreven en ingestuurd. Wilt u zelf een beoordeling geven of een review schrijven? Klik dan hier

01 juni 2022
Samenwonend met kinderen
Nuttig
3
Slechte bereikbaarheid

Niet zoveel eigenlijk.

Niet bereikbaar per telefoon en per mail. Na het opheffen van de schorsing van mijn auto pas na 4 weken bevestiging dat de verzekering weer is geactiveerd. Hierover meermaals gebeld en gemaild maar geen aanpassing in mijn online omgeving. Het is dus onzeker of je verzekering (weer) geactiveerd is. Nu de verzekering opgezegd.

20 september 2019
Samenwonend
4× Nuttig
2
afstandelijk, jaarlijks veel duurder

aanvankelijk concurrerend, maar daarna wordt de verzekering jaarlijks zoveel duurder dat na 2-3 jaar veel duurder dan de concurrentie

(1) beëindigt verzekering zonder enig persoonlijk contact, geen poging om een misverstand uit te sluiten en/ of op te helderen (2) onpersoonlijk, niet zuinig op (trouwe) klanten; (3) ook igv een probleem alleen email-reactie, en met flinke vertraging.

10 september 2018
7
28 september 2017
Alleenstaand met kinderen
Nuttig
7
Goede service

Net overkomende verzekering niet opdringerig, prettig geinformeerd door de medewerkers. Ik hoop echter geen gebruik van de verzekering te hoeven maken. En bovenal een zeer nette premie.

04 juni 2017
Samenwonend
Nuttig
8
Snelle afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Heb zeer weinig tijd aan de schade hoeven te besteden en alles wordt je uit handen genomen.

08 februari 2017
Samenwonend met kinderen
Nuttig
8
Fijne verzekeraar

Wat een fijne verzekeraar! Snel en helder geregeld met premium service (en degelijk partner-netwerk) maar zonder premium prijs. Erg blij mee!

22 juni 2016
Samenwonend met kinderen
Nuttig
8
Snelle afhandeling

Prima verzekeringsmaatschappij. Correcte en vooral snelle afhandeling. Geen wachttijd want de expert was de volgende dag al bij de garage. Dik verdiende 8